HOE ZIET IEDEREEN DAT JIJ BRUIDEGOM BENT?

Trouwen is een onvergetelijke gebeurtenis. Daarvoor wil u er onvergetelijk uitzien. Een driedelig maatpak voor uw huwelijk is dan ook een uitstekende investering. Want u kunt het trouwkostuum daarna nog vele jaren dragen bij andere gelegenheden. Kom gerust onze stoffen en alle afwerkingsmogelijkheden bekijken. U merkt snel het verschil met een confectiepak.

Atelier Hauman maakt trouwkostuums op maat. Er zijn zoveel mogelijkheden. Wordt het klassiek feestelijk of toch meer casual? Summer chic of bohemian chic? Formeel in smoking of smart chic in enkel broek en gilet? Hou je van ruwere vintage stoffen met veel kleur en textuur zoals tweed of linnen? Wenst u een kostuum voor een kind in dezelfde stof als de vader? Alles is mogelijk en wij helpen je bij de keuze. We zorgen dat alles klopt: het juiste hemd in de juiste pasvorm en het unieke accessoire. Graag ontvangen we je daarvoor op een oriëntatiegesprek. Maak gemakkelijk een afspraak op onze contactpagina.

Trouwkostuums op maat
trouwpak op maat
Trouwpak in vintage tweed
Trouwkostuum op maat
Trouwkostuums op maat
trouwpak op maat
trouwpak op maat
groen kostuum op maat
Hoe maak je een trouwkostuum uniek?

Wij bieden unieke Britse afwerkingen die zelfs met de meest effen stof een uniek trouwpak maken:

KLIK HIER voor inspirerende foto’s

Wil je double-breasted, gespen in plaats van riemlusjes in de ceintuur, hoogmodische vintage-broeken zoals de ghurka. Of wil je traditionele Schotse Higland kledij, of Country Wear in tweed met een pofbroek (Plusfour)? Wij hebben het voor u.

Wij bieden 2000 stofdesigns, 200 voeringen, 55 knopvarianten en 5300 detailafwerkingen. En bovenal een traditie in maatwerk van meer dan 110 jaar. Bij Atelier Hauman ga je voor een trouwkostuum op maat met dat tikkeltje anders. Iedereen zal zien dat jij de bruidegom bent. Of de vader van de bruid(egom). Altijd stijlvol, maar nooit zoals de rest.

Kortom, maak een afspraak en wij adviseren je op de weg naar een uniek trouwkostuum.