trouwkostuums trouwkostuums
HOE ZIET IEDEREEN DAT JIJ BRUIDEGOM BENT?

Trouwen is een onvergetelijke gebeurtenis. Daarvoor wil u er ook onvergetelijk uitzien. Een driedelig maatpak voor uw huwelijk is dan ook een uitstekende investering. Want u kunt het trouwkostuum daarna nog vele jaren dragen bij andere gelegenheden. Kom gerust onze stoffen en alle afwerkingsmogelijkheden bekijken. U merkt snel het verschil met een confectiepak.

Atelier Hauman maakt trouwkostuums op maat. U hebt onbeperkte opties: 2000 stofdesigns, 200 voeringen, 55 knopvarianten en 5300 detailopties. En bovenal een traditie in maatwerk van meer dan 100 jaar.

Bij Atelier Hauman ga je voor een trouwkostuum met dat tikkeltje anders. Iedereen zal zien dat jij de bruidegom bent. Altijd stijlvol, maar nooit zoals de rest.

trouwkostuum
trouwkostuum
trouwkostuum
trouwpak
trouwkostuum
trouwkostuum
trouwkostuum
trouwkostuum
Hoe maak je een trouwkostuum uniek?

Hoe maak je een trouwkostuum uniek? Eerst komt de juiste stofkeuze. Wij gidsen je door de vele kwaliteiten, wevingen, kleuren, motieven en texturen. Daarna gaat het om kleine nuances in model, snit, voering en stiksels die je maatpak onderscheiden. Ook hier adviseren we. Een boeiende manier om je trouwkostuum uniek te maken is het ‘broken suit‘: het uit elkaar trekken van gilet en kostuum, al dan niet met dubbelknoops gilet. Doordat je het uit elkaar haalt, draag je het later ook makkelijker door. Zoals je kan zien op volgende foto’s:

Klik hier voor inspirerende foto’s

Kortom, maak een afspraak en wij adviseren je op de weg naar een uniek trouwkostuum.